Libnet.ro
UNICEF

07:15

Victor Ponta: Liviu Dragnea `teleormanizeaza` Romania

B1 B1,
Victor Ponta: Liviu Dragnea `teleormanizeaza` Romania

Victor Ponta continua seria atacurilor la adresa lui Liviu Dragnea pe care il acuza de teleormanizarea Romaniei. De asemenea, liderul formatiunii Pro Romania sustine ministrul de Interne Carmen Dan poarta. continuă pe B1

VICTOR PONTA: Liviu Dragnea nu poate cere schimbarea ambasadorului George Maior

Scandalul iscat de scrisoarea platita a lui Rudolph Giuliani, avocatul presedintelui american Donald Trump, adresata presedintelui Klaus Iohannis cu privire la protocoalele incheiate intre Directia Nationala Anticoruptie si Serviciul Roman de Informatii si intre SRI si Parchetul General, inca nu si-a stins ecourile. Liviu Drag-nea i-a solicitat ministrului de Externe, Teodor Melescanu sa il recheme de la post pe George Maior, ambasadorul tarii noastre in SUA, din cauza iesirii publice a aces-tuia prin care a dezavuat scrisoarea lui Giuliani si rolul jucat de el la Casa Alba.

Victor Ponta: Nu ma intorc la PSD daca pleaca Dragnea. Acum PSD a ajuns mai rau decat PRM

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, miercuri, la Timisoara ca a fost intrebat de primari daca se va intoarce in PSD in cazul in care Liviu Dragnea va fi schimbat de la conducerea partidului, iar raspunsul sau a fost unul negativ. Ponta a admis ca Pro Romania ar putea face alianta cu PSD, dar daca partidul redevine proeuropean.

Victor Ponta: Nu ma intorc la PSD daca pleaca Dragnea. Acum PSD a ajuns mai rau decat PRM

Victor Ponta a respins miercuri posibilitatea unei intoarceri in PSD, afirmand ca acest lucru nu se va intampla nici daca nu va mai Liviu Dragnea in fruntea formatiunii. Actualul presedinte al Pro-Romania a af.

Victor Ponta, dupa audierea lui Dragnea la Parchetul General: Cel care a provocat, a orchestrat si a vrut sa beneficieze de violente este el. Trebuie sa raspunda legal

Victor Ponta nu crede in afirmatiile lui Liviu Dragnea ca a fost chemat la Parchetul General pentru a fi intrebat daca are probe privind acuzatiile facute in legatura cu protestul din 10 august. Fostul.

Victor Ponta: Dragnea nu are prieteni, el cumpara oameni

Fostul premier Victor Ponta sustine casprijinul de care beneficiaza presedintele PSD Liviu Dragnea vine exclusiv din modul in care imparte resursele statului. Dragnea nu are suporterii lui, ca Iliescu.

Victor Ponta lamureste misterul. De ce il ataca Dragnea pe Maior

Victor Ponta a vorbit, vineri, despre conflictul dintre liderul PSD, Liviu Dragnea, si ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, fost sef al SRI. Fostul premier sustine ca Dragnea nu mai are pe cine sa atace.

Victor Ponta, acuzatii grave la adresa lui Dragnea: Dosarul privind violentele din 10 august explica miza atacurilor la procurorul general

Fostul premier Victor Ponta a acuzat, miercuri, ca dosarul violentelor de la mitingul diasporei din 10 august este unul cu mize uriase si acest lucru explica de ce Liviu Dragnea a inceputul atacul impotriva.

Ponta: Dosarul privind 10 august este o miza uriasa si explica de ce Liviu Dragnea a nceput atacul mpotriva procurorului general

Fostul premier Victor Ponta a declarat, miercuri, la Timisoara, ca dosarul violentelor de la protestul Diasporei din 10 august, din Capitala, reprezinta o miza uriasa care explica de ce Liviu Dragnea a inceput atacul impotriva procurorului general, transmite Agerpres.

Victor Ponta, despre RAZBOIUL din PSD: E o scrisoare pierduta. Dragnea o sa ii cumpere pe baroni, vrea sa castige timp pana se rezolva cu dosarele penale

Victor Ponta a vorbit, vineri, despre razboiul din PSD. Fostul premier afirma ca asa-zisa scrisoare a nemultumitilor din PSD reprezinta doar un mijloc de negociere intre Dragnea si baronii locali, pe.

inca o mare porcarie din vremea Pestei lui Dragnea! Victor Ponta: Ferma de la Salcia merge foarte bine in timp ce oamenilor amarati le sunt omorati porcii din curte

Victor Ponta intervine in scandalul pestei porcine si critica in termeni foarte duri modul in care au reactionat autoritatile dupa ce virusul a inceput sa faca prapad in tara. Fostul premier spune ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.236 seconds )